Heips rakkaat lueskelijat! Noniin, pieni loma ja aivojen virkistys auttoivat, lueskelin paljon kauneuteen liittyviä lehtiä ja nettisivuja ja sain niistä loistavia inspiraationlähteitä.

Kädet kertovat paljon kantajastaan. Monissa harrastuksissa, kuten ratsastus, pianonsoitto, kitaransoitto, jopa tietokoneella olo kieltävät pitkät ja kauniit kynnet. Ne ovat tiellä ja menevät poikki helposti.
Kuitenkin, vaikka lomalla voi vähän luistaa säännöstä ja laittaa kyntensä kauniiksi. Ja jos pitkät kynnet eivät häiritse, niin miksei niitä voisi lakkailla ja laittaa vaikka päivittäin! Nyt kuitenkin neuvon, kuinka saatte kynsiinne kauniin ja yksinkertaisen ranskalaisen manikyyrin.

1. Valmistelu
Ennen lakkaamista ja muuta, hoidetaan kynnet hyvään kuntoon. Ota siis esiin kulho jossa on lämmintä vettä, pyyhe, kynsisakset, kynsiviila, appelsiinitikku (jolla työnnellään kynsinauhoja) ja mikäli haluat, jonkinlainen kynsiöljy. Tee nämä tutut operaatiot ja jos et osaa, tässä apua: http://www.carpelancosmetics.fi/Tweezerman/Default.aspx?id=355522

1038885.jpg

2. Alusvärin levittäminen
Valitse vaalea, ihonvärinen tai vähän pinkihtävä kynsilakka (usein valmiissa väripakkauksissa löytyy oikea). Levitä sitä pitkällä vedolla ensin kynnen keskiosaan, sitten sivuille.
Anna kuivua kokonaan, ja lisää toinen kerros. Tee uusia kerroksia kunnes tulos on riittävän paksu ja hyvännäköinen mielestäsi.
1038894.jpg
3. Kynnen pään levittäminen
Kuten ranskalaiseen manikyyriin on tyypillistä, kynnen pää on valkoinen. Jos ostat "ranskalainen manikyyri"-setin, sen mukana tulee tarroja, jotka on suunnattu kynsiin. Ne voi laittaa kynnen päähän niin että se osa jonka haluat valkaista jää näkyviin. Voit myös itse askarrella tarrat normaalista teipistä leikkaamalla paksuksi kuunsirpiksi. Nyt sinulla on tarrat kynsissä, joten ota esiin valkoinen lakka. Se on yleensä paksumpaa joten yksi levityskerta riittää. Vetele tasaisesti kynnen päähän ja anna kuivua.
1038905.jpg
4. Päällyslakan lisääminen
Kun valkoinen pääkin on kuivunut, ota esille läpinäkyvä päällyslakka. Vedä sillä kynnen tyvestä kärkeen asti sopiva kerros lakkaa. Tämä antaa kuivuessaan ihanan kiillon ja sileän tuntuisen lopputuloksen.

Nyt ranskalainen manikyyrisi on valmis! Rasvaa kädet vielä hyväntuoksuisella käsirasvalla. Älä välitä jos et onnistunut ensimmäisellä kerralla, sillä seuraavalla onnistus jo paremmin. Virheistään oppii!

1038915.jpg