Nyt esittelen teille hieman persoonallista meikkaamistyyliäni. Tällainen on tyypillinen päivän meikkini kouluun. Joskus saatan tietysti mielialan mukaan lisäillä väriä tai tummuutta, mutta niinhän me kaikki!
              874217.jpg

1. Maybelline NONSTOP Anti-Cernes valokynä, sävy 02 Beige Clair
Aivan mahtava väline häivyttämään tummat silmän aluset. Sävyjä ei löydy tuota enempää, mutta minun iholleni se sopi ainakin hyvin. Toimii myös tilapäisenä peitepuikkona. Aplikaattori on pehmeä ja sopivankokoinen.

2. Clinique Blushing Powder Blush poskipuna, sävy 20 Bashful Plum
Tällä hetkellä en käytä puutereita tai meikkivoiteita, vaan pelkkää poskipunaa. Tässä tuotteessa suti on näppärä ja hyvin muotoiltu, ja väri ei ole liian näkyvä. Antaa kivaa kiiltoa poskille.

3. Yves Rocher Ultra-Volume Mascara ripsiväri, sävy 54 Noir
Toisin kuin jotkut ripsivärit, tämä ei karise alaripsistä päivän mittaan. Ei tuuheuta kauheasti, mutta antaa pituutta. Pestessä ei jää tummiksi läikiksi alaluomelle. Paras ripsari jota olen kokeillut!

4. The Body Shop Born Lippy Raspberry huulivoide
Herkullisen tuoksuinen ja mukavan tuntuinen. En käytä purkin kanssa mitään sivellintä, otan vain sormella. Hoitaa huulia ja tekee niistä tosi pehmeät.

5. Givenchy Eye Liner Pencil, tumman ruskea
En tykkää käyttää mustaa kajalia, vaan mielummin ruskeaa. Se ei näytä liian raskaalta, vaan lämpimältä ja luonnolliselta. Kynää ei tarvitse painaa kovasti. Kuvassa olevassa kajalissa ei ole päässä sellaista pientä häivytyssientä kuin itselläni, se on tosi kätevä.