Tuolta aikaisemmasta kirjoituksesta löydät vinkkejä siitä, millaisia värejä sinun kannattaa käyttää. Nyt neuvon, kuinka luomivärin voi levittää eri keinoin.

Rento päivämeikki
Pohjusta ensin luomesi levittämällä siihen kevyesti meikkivoidetta. Tämä takaa luomivärin pysyvän luomella, ja sen ettei se valu luomen ryppyihin. Valitse sitten sävy jolla haluat aloittaa. Ei liian tummaa eikä liian vaaleaa. Levitä se kohtaan jossa liikkuva luomi loppuu. (1) Seuraavaksi ota hieman vaaleampi sävy ja levitä sitä kevyesti kulmaluulle, äskeisestä kohdasta ylöspäin hieman häivyttäen. (2) Sitten ota kahta edellistä tummempi värisävy, ja vedä sillä ohuehko viiva ripsien tyveen. (3) Lisää kevyesti maskaraa.

929231.jpg

Villi iltameikki
Kuten päivämeikissäkin, aloita pohjustamalla. Seuraavaksi ota jokin kirkas mutta tumma väri. Tee sillä viiva ripsien tyveen. (1) Väritä toisiksi tummimmalla sävyllä liikkuvan luomen yläosa. (2) Levitä metallinväriä sille osalle liikkuvasta luomesta jossa ei ole vielä mitään väriä. (3) Lisää sitten kaikista vaaleinta sävyä kulmakarvan alle, kulmaluulle. (4) Nyt voit laittaa vähän enemmän ripsiväriä.

929310.jpg

HUOM! Yhteen sopivat yhtä väriä olevat, erisävyiset luomivärit. Myös eri värit käyvät yhteen. Jos olet epävarma väriyhdistelmistä, voit katsoa tästä vähän vinkkiä. Myös eri meikkivalmistajilta löytyy kolmen tai useamman värin paletteja. Yhteen sopivia väriyhdistelmiä:
-Musta, liila, harmaa
-Liila, sinivihreä,
vaalea vihreä
-Pinkki, keltainen,
oranssi
-Harmaa, tumman ruskea,
beige
-Musta, valkoinen, vihreä
-Pinkki, turkoosi,
liila
-Punainen, vihreä, musta